Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018, παράδοση επιταγής από την Εταιρεία Quality Group για σκοπούς στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την επιταγή, ύψους €4.400, παρέδωσε εκ μέρους της Εταιρείας Quality Group,  ο  κ. Δημήτρης Κρικέλλης, Διευθυντής Marketing και εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας, παρέλαβε την επιταγή η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άντρη Ανδρέου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος καθώς και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν δημοσίως τις  θερμές τους ευχαριστίες προς την Εταιρεία Quality Group και υπογραμμίζουν τη σημασία της ευρύτερης στήριξης την οποία διαχρονικά προσφέρει η Quality Group στα αναπτυξιακά έργα, στις πολιτιστικές δραστηριότητες και στην κοινωνική της δράση. Παράλληλα η ανταπόκριση και η βοήθεια αυτή, αποκτά περισσότερη αξία καθότι εμπεριέχει μέσα της το συναίσθημα της ανιδιοτελούς αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.