Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ Του ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ



Η Άνω Θρώσκω Παραγωγές, έχει πλέον μπεί για τα καλά στο στερέωμα του Κυπριακού Θεάτρου, με παραστάσεις που θα μας προβληματίσουν και θα μας πάνε ένα βήμα πιο πέρα , ως ανθρώπους.
Μετά την επιτυχημένη της πορεία τα τελευταία δύο χρόνια με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Πρόβα» στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Academy 32, αργότερα τη θεατρική παράσταση «Επικίνδυνο Παιχνίδι» στο Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές , υποψήφια για δυο βραβεία (Σκηνοθεσίας, Μουσικής) και την περσινή παραγωγή «Θελεστίνα ή Ένας Απαγορευμένος Έρωτας» την οποια παρακολούθησε πλήθος θεατών, ξεκινά τη φετινή σαιζόν με μια φιλόδοξη παραγωγή ευελπιστώντας στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας στον τομέα του πολιτισμού.

Mε 11 ηθοποιούς μεταξύ των οποίων γνωστοί Κύπριοι και Ελλαδίτες πρωταγωνιστές.
Ηράκλης Γεωργαλλής, Γιάννης Κόκκινος, Κρίστη Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Δημήτρης, Γκουτζαμάνης, Αστέριος Πελτέκης, Ξένια Μιχαήλ, Λαμπρινή Σκρέκα, Εύα Μιχαηλίδου, Γιώργος Αντωνίου κ.α

ΥΠ0ΘΕΣΗ

«Τρεις Αδελφές» 1901.
Οι τρεις αδελφές, η Όλγα, η Μάσα και η Ιρίνα Πραζόρωφ ζουν μαζί με τον Αντρέι τον αδελφό τους σε μια επαρχιακή πόλη. Nοσταλγούν την εποχή που ζούσαν μαζί με τον πατέρα τους, ο οποίος ήταν αξιωματικός του στρατού, στη Μόσχα. Τώρα πια συμβιβάζονται με το να δέχονται αξιωματικούς της φρουράς σπίτι τους και να προσδοκούν μια επιστροφή στον παλιό τρόπο ζωής. Η Όλια, η μεγαλύτερη, είναι δασκάλα σε σχολείο της περιοχής. Η Μάσα είναι παντρεμένη με τον Κουλίγκιν, έναν καθηγητή τον οποίο θεωρεί ανίκανο να της προσφέρει όλα όσα ονειρεύεται. Η Ιρίνα, η μικρότερη, κάνει όνειρα και φαντάζεται μια ζωή μακριά από την πόλη στην οποία ζει, έχοντας διακαή πόθο να επιστρέψει στη Μόσχα. Ένας αξιωματικός που έρχεται στην πόλη τους, ο αντισυνταγματάρχης Βερσίνιν, ταράζει τον κόσμο της Μάσας και της προξενεί συναισθήματα ξεχασμένα από καιρό.
Επιχειρώντας να ξεπεράσει την αβάστακτη πλήξη της, αφήνεται να βιώσει μαζί του έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Ανάμεσα στους στρατιωτικούς που συχνάζουν στο σπίτι είναι και ο βαρόνος Τούζενμπαχ ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Ιρίνα κι η σχέση μαζί του της προσφέρει μια αμυδρή ελπίδα λύτρωσης από την επαρχιακή ζωή, αν κι αυτή στην πραγματικότητα δεν τον αγαπά. Οι τρεις αδελφές αναζητούν ωστόσο μια λύτρωση που ποτέ δεν έρχεται. Ο Βερσίνιν θα φύγει από την πόλη ακολουθώντας το Σύνταγμα του που αλλάζει έδρα, και ο Τούζεμπαχ θα σκοτωθεί σε μονομαχία. Ο Αντρέι, που έχει παντρευτεί την Νατάσα, μια σκληρή και αυταρχική γυναίκα, θα εγκαταλείψει τα όνειρα του να γίνει καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μόσχας, και θα παραδοθεί σε μια αδιάφορη, ρουτινιάρικη ζωή. Οι αξιωματικοί θα φύγουν μακριά κι οι τρεις αδελφές θα απομείνουν μόνες, συντροφιά με τα ανεκπλήρωτα όνειρά τους, ν’ ακούν τη μουσική του Συντάγματος που αποχωρεί, να νοσταλγούν και να αναρωτιούνται για το νόημα της ύπαρξης τους.



ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
9 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ : www.soldouticketbox.com
Πληροφορίες : 7005151
Ωρες Παραστάσεων : Παρασκευή 20:30
Σάββατο & Kυριακή 18:00

Τιμές εισιτηρίων : 15€ κανονικό
10€ μειωμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.