Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

 Το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας, ξεκίνησε δυναμικά με την πρώτη του πρόβα για το 2018.


Τα μέλη του έδωσαν για μία ακόμη φορά το παρόν τους στην εναρκτήρια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στις 20:00 στο Κοινοτικό Αθλητικό Κέντρο Λάρνακας.
Το Φωνητικό Σύνολο, διανύοντας πλέον την 30στη χρονιά προσφοράς στη Λάρνακα και στη Κύπρο ευρύτερα, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών μας ως ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο πολιτισμού. 

Η φετινή σεζόν αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, αφού ο καταξιωμένος μαέστρος Ανδρέας Γερολέμου, σε συνεργασία με τα μέλη του Συνόλου, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πλάνο δράσεων και συμμετοχών σε καλλιτεχνικά γεγονότα, που – σε πείσμα των καιρών – θα δώσουν ανάσες πολιτισμού στο κοινό της πόλης μας.
Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ενασχόληση με το χορωδιακό  τραγούδι αποτελεί αφορμή για χαρά και αισιοδοξία αφού, σύμφωνα με τον ποιητή Γιάννη Ρίτσο, «Ένα ψηλό παράθυρο είναι το τραγούδι. Βλέπει στο δρόμο, βλέπει και στον ουρανό. Απ’ αυτό το παράθυρο κοιτάμε τον κόσμο».
Στρατούλα Τραμουντάνη-Γκόγκα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.