Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αγγέλα Ολυμπίου Σαμποτίνοβα:"Όλοι να σηκώσουμε τη στάθμη στην αγάπη".



Το διαδικτυακό περιοδικό apopsi-la, δημοσιεύει απόψεις με θέμα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!! Φιλοξενεί σήμερα το ζευγάρι καλλιτεχνών Αγγέλα Ολυμπίου Σαμποτίνοβα και Ντάνιελ Σαμποτίνοβ.


Και η Αγγέλα Ολυμπίου Σαμποτίνοβα, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από τα όσα πρωτόγνωρα βιώνει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Έτσι με τον σύζυγο της Ντάνιελ Σαμποτίνοβ και χωρίς μικρόφωνα, εν μέσω καραντίνας, παρουσίασαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, ένα τραγούδι εμψύχωσης και αλληλεγγύης, με τίτλο: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
Του στίχους έγραψε η Αγγέλα, πάνω σε μουσική του γερμανικού τραγουδιού, το οποίο πήρε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision  του 1982, με τίτλο  Ein bißchen Frieden που ερμήνευσε η Nicole. «Μείνετε σπίτι για να μπορούμε αυτή τη γη μας να τη χαρούμε» μάς παροτρύνει το ζευγάρι για «να ξαναδούμε τον ήλιο λαμπερό».


*ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Είναι ο κόσμος τριγύρω τρελός
βλέπεις με θάμπωσε ο Κορωνοϊός
μοιάζω χαλίκι βαθειά στο βυθό
δύσκολο να ξαναβγώ
Μείνετε σπίτι για να μπορούμε
αυτή τη γη μας να τη χαρούμε
να καταφέρουμε ότι ζητούμε
με προσευχή ξανά μαζί
Όλοι να σηκώσουμε
τη στάθμη στην αγάπη
να ξαναδούμε τον ήλιο λαμπερό
και η καρδιά να φωτίσει την πλάση
ν' αναστηθούμε μαζί με το ΧΡΙΣΤΟ!

Αγγέλα Ολυμπίου Σαμποτίνοβα
Απριλης/2020

*ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=860029867740220&id=100011996446737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.