Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ MAMBO: Με συνέπεια και συνέχεια, έμεινε κοντά μας ακόμη και στις μέρες του εγκλεισμού μας!!!



Η σχολή χορού ΜΑΜΒΟ, ξεκίνησε την κανονική λειτουργία όλων των τμημάτων της, μέσω τηλεκπαίδευσης. Με το κανονικό ωράριο λειτουργίας, όλα τα τμήματα επανέρχονται στην κανονική τους μορφή και επαναδραστηριοποιείται η ροή του προγράμματος! Με όλους τους πολύτιμους δασκάλους και συνεργάτες της! Και με χορογράφους ΕΚΠΛΗΞΗ!
Η υπεύθυνη της σχολής κυρία Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, προετοίμασε τα μαθήματα, προσαρμοσμένα στις συνθήκες στις οποίες αναγκαστικά ζούμε τον τελευταίο καιρό.
Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικώς από τοκέντρο της σχολής!
Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο να μην ξεχνάμε την επαφή σώματος και νου καθώς είναι απαραίτητο να είναι και τα δυο σε εγρήγορση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δοκιμασία.

Αναμείνατε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.