Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Φύτευση από την Green Larnaka.



ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟΠΑΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Green Larnaka, φύτευση για εμπλουτισμό των φυτών του Κυκλικού Κόμβου παρά το Γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας.

Η Green Larnaka είναι μια Εθελοντική Ομάδα αποτελούμενη από Δημότες της πόλης και σκοπό έχει να προσφέρει βοήθεια στο Δήμο, φυτεύοντας παρτέρια και χώρους πρασίνου, όπου και όταν τους υποδείξει ο Δήμος Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστεί θερμά την Εθελοντική Ομάδα Green Larnaka. Η προσπάθεια αυτή αποτελεί παράδειγμα και ευχή όπως την ακολουθήσουν και άλλες Ομάδες. Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους Δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κήπων και Πάρκων, στο τηλέφωνο 24658722.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.