Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η Λάρνακα έχασε ένα σπουδαίο άνθρωπο

Ο Γεώργιος Κ. Λυκούργος συνέδεσε το όνομα του με την πόλη της Λάρνακας την οποία αγάπησε και υπηρέτησε πιστά και με επιτυχία, τυγχάνοντας ευρύτατης αποδοχής από όλους τους Λαρνακείς.  

Διετέλεσε Δήμαρχος για δύο συνεχόμενες θητείες, 1992 - 1997 και 1997 - 2001.
Η Λάρνακα έχασε ένα σπουδαίο και δημιουργικό άνθρωπο, του οποίου οι δράσεις και το έργο δεν αφορούν μόνο την πρόοδο, την ανάπτυξη της Λάρνακας και  την ευημερία των κατοίκων της, αλλά διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο και στην ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο γενικότερα. 

Ο Δήμος Λάρνακας ως ένδειξη τιμής προς τον Γεώργιο Κ. Λυκούργο, σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας θα μελετήσει προτάσεις για περαιτέρω ανάδειξη της συμβολής και του έργου του εκλιπόντος.

Η Εξόδιος Ακολουθίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπολιτίσσης την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 2.30 μ.μ.
Οι σημαίες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της κηδείας και κατά τη σημερινή Συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.