Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ
























Και αφού πήραμε το πράσινο φως από την Αμερικανική κυβέρνηση, καλέσαμε τον κ. Ρατζίπ για να τον βγάλουμε από την απομόνωση, δίνοντας του τη δυνατότητα να αίρεται και φέρεται επί ελληνικού εδάφους, επί ευρωπαϊκού εδάφους!!!

Και ο Σουλτάνος τι έκανε; Μίλησε!!! Και μίλησε για «ιδεολογικές εμμονές» οι οποίες αποτελούν τροχοπέδη στα σχέδια και στις φιλοδοξίες του, αναφερόμενος βέβαια σε όλους του αντιφρονούντες εκδιωκόμενους και φυλακισμένους του καθεστώτος του και όχι μόνο!!!

Δηλαδή το να παλεύεις για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την ελευθερία, την ειρήνη και την αλληλεγγύη των λαών είναι «ιδεολογικές εμμονές».

Και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, με τους Εύζωνες μας να τον χαιρετούν μπροστά στο ναό της Δημοκρατίας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!!! Αυτή η εικόνααυτή η σκηνή, πολύ με πληγώνει!!!

Και σήμερα στη ΘράκηΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και πάλι  στο μεγάλο φινάλε αυτής της φαρσοκωμωδίας, με πρώτο σταθμό το τζαμί Κιρμαχαλέ για τη προσευχή της Παρασκευής.

Διερωτώμαι εάν μετά την προσευχή στο Κιρ Μαχαλέ, ο Τούρκος πρόεδρος απευθύνει χαιρετισμό στο πλήθος που αναμένεται να συγκεντρωθεί, όπως είχε πράξει στον ίδιο χώρο και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, τον περασμένο Ιούνιο, ο οποίος  προκλητικά είχε χαρακτηρίσει τους μουσουλμάνους της μειονότητας «ομογενείς».

Βέβαια η Αθήνα ζήτησε από την Άγκυρα, να μην υπάρξει δημόσια ομιλία του Τούρκου Προέδρου προς τους μειονοτικούς που θα τον υποδεχτούν στην Κομοτηνή, αλλά και ούτε δηλώσεις στα ΜΜΕ με πολιτικό περιεχόμενο. Κατά πόσο βέβαια ο αναξιόπιστος Ερντογάν θα σεβαστεί την ελληνική φιλοξενία, παραμένει άγνωστο!!! Μένει να το δούμε σε λίγες ώρες από τώρα!!!

Εμείς που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με την Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη,  η οποία χαίρει όλων των προνομίων ως κάθε έλληνας πολίτης, γνωρίζουμε πολύ καλά, από πρώτο χέρι, που στοχεύουν οι προπαγανδηστές της Άγκυρας οι οποίοι αυτή τη στιγμή τρίβουν τα χέρια τους περιμένοντας στη γωνία προκειμένου να πυροδοτήσουν εθνικιστικές και άλλες συμπεριφορές.

Γιατί μην ξεχνάτε ότι το τρίπτυχο ΚΥΠΡΟΣ, ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ... είναι εκεί!!! Στη γωνία και μάς περιμένει. Στα σχέδια και στους μακροχρόνιους στόχους της Τουρκίας που δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέμπέσα!!!

Εύχομαι σήμερα,  να αποφευχθούν τα χειρότερα!!!

ΣΤΡΑΤΟΥΛ ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ-ΓΚΟΓΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.