Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Όταν οι Quarderinas... κελαηδούν!

Δευτέρα βράδυ, 18 Δεκ 2017!Μπροστά σε ένα μικρό κοινό,  θαυμαστές  της καλής μουσικής, της αισθαντικής και της έντεχνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα, η  “Quarderinas Quartet”, ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους, με την παρουσίαση τραγουδιών,  τόσο από τη προσωπική δισκογραφία της γνωστής τραγουδίστριας, όσο και από όλο το κόσμο. 
Η εικόνα των τεσσάρων γυναικών πάνω στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου, μάγευε τους ακροατές- θεατές αλλά κυρίως συνέπαιρνε η μουσική, η μελωδία, ο στίχος και η εκλεπτυσμένη- προσεγμένη επιλογή των τραγουδιών.
Η πρωταγωνίστρια της παράστασης η κα Μπάμπαλη, φάνταζε ως τραβαδούρος πάνω σε κάποιο ενετικό κάστρο της Κρήτης. Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται τούτο. Ντύθηκε τη μουσική και ταξίδεψε ιδανικά κερδίζοντας το κοινό με την ερμηνεία της.  Εξαιρετικές  στους ρόλους τους οι κυρίες Βασιλικής Μαζαράκη (Βιολί), Αντωνία Τσολάκη (Κοντραμπάσο) και η Εύη Μάζη (Πιάνο, φλάουτο, τραγούδι).
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι οι σπουδαίες ενορχηστρώσεις οφείλονταν στον κο Άκη Κουτσουμπάκη. 
Στο δεύτερο μέρος της Παράστασης συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση της κας Λουκίας Λαζάρου. Η Παιδική χορωδία, την οποία εγώ προσωπικά άκουσα για δεύτερη φορά, θεωρώ ότι έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά της. Οι παιδικές φωνές φαίνεται ότι σφυρηλατούνται και δουλεύονται με μεράκι από τη Μαέστρο.
Μοναδική παραφωνία το μισογεμάτο Δημοτικό Θέατρο, παρά το γεγονός ότι η τιμή του εισιτηρίου ήταν εξαιρετικά χαμηλή Γγια τέτοιου είδους θεάματα. Φαίνεται το πνεύμα των ημερών να κάλεσε κάποιους προς καταναλωτικές διεξόδους....

Δημήτριος Γκόγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.