Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Στο ίδιο έργο θεατές




                 Αυτή η εικόνα ντροπής, ναι! είναι από κυπριακό γήπεδο!!!


Η είδηση: Στο 39o λεπτό του α’ ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τραυμάτισαν μικρό παιδάκι που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο για να φέρνει τις μπάλες, ρίχνοντας κροτίδα από την κερκίδα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική όπου σύμφωνα πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Μπράβο μας, μπράβο σας, μπράβο τους!!!

Μπράβο μας ως πολίτες που συνεχίζουμε να ανεχόμαστε αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις, μένοντας παθητικοί δέκτες στις πολυθρόνες μας.

Μπράβο σας κυβερνώντες, πολιτικοί και ιθύνοντες που δεν έχετε το σθένος να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.
Μπράβο σας φίλαθλοι, οπαδοί ή όπως αλλιώς θέλετε να χαρακτηρίζεστε για τη «μαγκιά», τη δειλία και την επίδειξη δύναμης  που επιδεικνύεται εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Μπράβο σε όλους, που πληρώνουμε τα σπασμένα ενός συστήματος που δεν λέει να βάλει μυαλό και θυσιάζει αθώους πολίτες στο βωμό των ΠΑΕ και των «παλληκαριών» τους!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη- Γκόγκα

(Δεν αρκεί μια επιστολή όπου καταδικάζονται τα επεισόδια κύριοι!!! Ευθύνη των ΠΑΕ είναι και να τα αποτρέπουν!!! Λυπάμαι ως φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ που παρακολούθησα τον αγώνα και ήμουν μάρτυς των επεισοδιών!!! Λυπάμαι!!! 
Να μην μπορείτε να απομονώσεται δέκα ανεγκέφαλους που ντροπιάζουν τον ελληνισμό, την ομάδα και το κυπριακό ποδόσφαιρο; Απροστάτευτοι όλοι!!! Γυναίκες, μικρά παιδιά!!! Πως να ξαναπατήσουμε σε αγώνα; Με τέτοιες συνθήκες;)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.