Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

"Πρέσβειρα" η ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ

Σεμινάριο σε φοιτητές της Λευκορωσσίας για τους Κυπριακούς χορούς
 Πολιτιστικός Όμιλος «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ»

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του Κρατικού Αγροτικού Πανεπιστημίου Μινσκ της Λευκορωσσίας προς τον Πολιτιστικό Όμιλο «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σε φοιτητές του Πανεπιστημίου με θέμα τους Κυπριακούς χορούς. ό τον Πρόεδρο Αντώνη Λαζάρου και τους χοροδιδασκάλους Ζαχαρία Κερτεπενέ και Μαρία Δημητρίου Ττοφαρή επισκέπτεται το Πανεπιστήμιο για να δώσει διάλεξη στους φοιτητές του πανεπιστημίου με θέμα τους παραδοσιακούς χορούς της Κύ
Το σεμινάριο έγινε από τριμελής αποστολή του Πολιτιστικού Ομίλου "ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ"  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αντώνη Λαζάρου, ο οποίος έκανε και το σεμινάριο, και τους χοροδιδασκάλους Ζαχαρία Κερτεπενέ και Μαρία Δημητρίου Ττοφαρή  οποίοι έκαναν πρακτική επίδειξη των Κυπριακών χορών.  
Το σεμινάριο παρακολούθησαν πέραν των 100 φοιτητών οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την παράδοση της Κύπρου αλλά και για την Κύπρο γενικά.
Η αποστολή του Π.Ο. «ΒΑΣΙΛΙΤΖΙΑ» είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Ιβάν Νικολάεβιτς και τον Αντιπρύτανη Βλαδημήρ Νικολάεβιτς.

Η αποστολή ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και επισκέφθηκε αξιοθέατα της χώρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.