Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

50 πακέτα αγάπης σε οικογένειες Βατυλιωτών

Στα 50 ανήλθαν τα πακέτα αγάπης που ετοίμασε το Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Βατυλής και πρόσφερε σε άπορες οικογένειες Βατυλιωτών με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων. Η συνολική δαπάνη των πακέτων ανήλθε στα €5.500.

Το Ταμείο μοίρασε 24 πακέτα στην επαρχία Λεμεσού, 14 στις επαρχίες Λάρνακας – Αμμοχώστου και 12 στην επαρχία Λευκωσίας.

Το Ταμείο σε ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά τα άτομα και τις εταιρείες που ενίσχυσαν την προσπάθεια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Εισέφεραν ο Χρίστος Πουλλαϊδης €250 και η βουλευτής Αμμοχώστου Άννα Θεολόγου €200. Πρόσφερε δωρεάν προϊόντα της η εταιρία P. & ChrSeafood Εxpress Ltd των συγχωριανών μας Παντελή και Τάκη Πατσαλή και έκαναν σημαντικές οικονομικές εκπτώσεις στα προϊόντα τους οι εταιρείες MitsidesChrikar Τrading LtdKouroushis και το κρεοπωλείο «Το Γιωρκούϊν» στα Λατσιά.

Βασικός σκοπός του Ταμείουπου συνεχίζει το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του από το 2009, είναι η παροχή οικονομικήςηθικής και ψυχολογικής στήριξης και ανακούφισης στα μέτρα των δυνατοτήτων τουσε Βατυλιώτες συγχωριανούς μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείαςπ.χοικονομική βοήθειαείτε για έξοδα νοσηλείαςφαρμάκωνείτε για μετάβαση στο εξωτερικό για θεραπεία σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας ή ακόμα βοήθεια σε πραγματικά δυσπραγούντες συγχωριανούς μας.

Τα έσοδα του Ταμείουγια να μπορέσει να συνεχίσει το πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο τουπροέρχονται κατά κύριο λόγο από εισφορέςδωρεές και εράνουςκηδείες ή από οποιεσδήποτε εκδηλώσεις γίνουνμε σκοπό τη συλλογή χρημάτωντα οποία διαχειρίζεται με πλήρη διαφάνεια το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου.

Για να μπορέσει το Ταμείο να συνεχίσει την δράση του καλεί όλους τους Βατυλιώτες να ενισχύουν το Ταμείο με κάθε μέσο και τρόπο π.χεισφορέςδωρεέςεράνους από κηδείες και εκδηλώσεις.




Αν γνωρίζετε συγχωριανούς μαςοι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια μαςπαρακαλούμε μη διστάσετε να ενημερώσετε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κούλλα Παρασκευά ΠρόεδροςΤηλέφωνο Επικοινωνίας 99-566587

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.