Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τα δικά μου Χριστούγεννα


Κάποια πράγματα έχουν ξεχαστεί μέσα σε ένα συρτάρι. Όπως ένα βιβλίο των παιδικών μας χρόνων. Εκείνο που μάς ταξίδεψε τις κρύες νύχτες των Χριστουγέννων με ένα μαγικό τρόπο.

Μια συλλογή από αγαπημένα παραμύθια, κείμενα και διηγήματα σχετικά με το Δωδεκαήμερο ή ένα χειρόγραφο της γιαγιάς από τη Σμύρνη με συνταγές από υπέροχα γλυκά που σου «σπάζουν» ακόμη τη μύτη!!!


Το κλασσικό και πολυαγαπημένο Κοριτσάκι με τα σπίρτατη Μπάμπουσκα και τον Μπάρμπα Πανώφ, μέχρι τα Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, του Φώτη Κόντογλου, του Φιοντόρ Ντοστογιέβσκι.

Χαλάρωση, κουλούριασμα με την Κλημεντίνη (το σκυλάκι μου) στον καναπέ, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, φωτάκια στο δέντρο κι ένα καλό βιβλίο στο χέρι

Εσύ κι ο εαυτός σου, χωμένος σε σελίδες χωρίς να ανησυχείς για το πρωινό ξύπνημα. Εσύ κι η λογοτεχνική συντροφιά σου!!!

Ίσως ανάμεσα σε αυτές τις σελίδες να βρει ο καθένας τα δικά του Χριστούγεννα!!!


Καλή ανάγνωση! 

Στρατούλα Τραμουντάνη- Γκόγκα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.