Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση Δήμου Λάρνακας 17 Δεκ 2017

 Tην  17η  Δεκ 2017, από τις 10:30  το πρωί και μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι στο Κοινοτικό Κέντρο του Δήμου Λάρνακας όπου στεγάζονται τα μουσικά σύνολα του Δήμου Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα Μουσικά σύνολα του Δήμου Λάρνακας, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν φέτος στο Σύνδεσμο Φίλων Παιδικής Στέγης Λάρνακας. 

Στην Μουσική Φιλανθρωπική εκδήλωση ακούστηκαν μελωδίες από τα Μουσικά Σχήματα, από την παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας, το Φωνητικό Σύνολο ενώ διοργανώθηκε μικρό παζαράκι με δώρα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές σε πολύ προσιτές τιμές. Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς και τίμησε με την παρουσία του, την προσπάθεια των νέων, των παιδιών του, που καταβάλουν προσπάθεια και διαπρέπουν μέσα από την συμμετχοή τους στα μουσικά σύνολα του Δήμου. 

Εκτός από το μικρό παζαράκι, υπήρχαν πάγκοι όπου προσφέρονταν οι πατροπαράδοτοι λουκουμάδες, κάστανα, καφέδες και άλλα εδέσματα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να κάνουν μια μικρή βόλτα με τον Αϊ Βασίλη που αντί για ταράνδους οδηγούσε μία κατακκόκινη βέσπα! 

Η εκδήλωση που διήρκησε μέχρι και τις 14:30, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για τη συνέχιση ενός θεσμού που μόνο ως θετική προσφορά μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Ο φακός μας ήταν εκεί και αποθανάτισε τις σημαντικότερες στιγμές της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης.


Η παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου κ. Λουκίας Λαζάρου, ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση και εντυπωσίασε με τη ζωντάνια της τους παρευρισκόμενους!

Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας, με γιορταστική διάθεση υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Ανδρέα Γερολέμου, τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ διαβάστηκαν εισαγωγικά κείμενα με θέμα τη γέννηση του Θεανθρώπου από το κ. Δημήτριο Γκόγκα. 
Στο πιάνο ήταν η πιανίστρια κ. Έλενα Χατζηωάννου.

Ο πάγκος με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες και το επιτελείο έτοιμο να τους προσφέρει!



Οι Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές και τα γλυκίσματα προς πώληση εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Προσιτές οι τιμές, εξάλλου τα έσοδα όλοι γνώριζαν ότι προορίζονταν για καλό σκοπό!



Ο Αϊ Βασίλης εν δράση. Τα μικρά παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα την παρουσία του!


Και ο απαραίτητος Χριστουγιαννιάτικος διάκοσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.