Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ



Ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Αλληλεγγύης και ειδικότερα για συμπαράσταση και στήριξη των οικογενειών δυσπραγούντων συμπολιτών μας, πραγματοποίησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018, τη διανομή του Πασχαλινού Πακέτου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους συνδημότες μας οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς καθημερινά από το υστέρημα τους, χρήματα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά ακόμα και τις υπηρεσίες τους για στήριξη των συνανθρώπων μας. Επίσης ευχαριστούν όλους τους Φορείς, Αρχές, Οργανωμένα Σύνολα και Ιδιώτες οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους παραγωγούς και προμηθευτές οι οποίοι προσφέρουν ακατάπαυστα βασικά είδη διατροφής. Χωρίς τη δική τους σημαντική συνεισφορά δεν θα είχαμε αυτό το δυνατό αποτέλεσμα.

Βασική παράμετρος για την επιτυχή λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας είναι οι Εθελοντές. Με τη δική τους ανιδιοτελή συνεισφορά καταφέρνουν να κάνουν την αγάπη σε πράξη. Η Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποτελούν τον πυρήνα στήριξης των συνανθρώπων μας και προσφέροντας από τον ελεύθερο τους χρόνο αποδεικνύουν καθημερινά ότι με τη δύναμη της αλληλεγγύης, ως γνώμονα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.