Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Β’





Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β.’





Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαναληπτικών συναντήσεων σε Συνοικισμούς, Ενορίες και Περιοχές της Λάρνακας, με απώτερο σκοπό την άμεση επαφή του Δημάρχου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους δημότες, την ενημέρωση και την επίλυση προβλημάτων.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα παρά την Εκκλησία Αγίας Θέκλης.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στις άμεσες προτεραιότητες του είναι η εφαρμογή μιας ενιαίας πολιτικής για όλους τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις και ζήτησε τη συνεργασία των κατοίκων στην πάταξη της παρανομίας και στην εφαρμογή της τάξης στη Λάρνακα. Επίσης, ανέφερε ότι, θα γίνει προσπάθεια, επίλυσης των προβλημάτων που αφορούν το Δήμο το συντομότερο, ενώ όσον αφορά τις Κυβερνητικές Υπηρεσίες, όπως το Τμήμα Πολεοδομίας & Οικήσεως, θα καταβληθεί εκ νέου προσπάθεια για άμεση επικοινωνία και συνάντηση μαζί τους για προγραμματισμό έργων και επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο σύνολο τους όλοι οι Συνοικισμοί. Σημειώνεται ότι, μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές υποδείξεις προς όλα τα αρμόδια Τμήματα και έχει ζητηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.