Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Γεώργιος Προκοπίου: "Δεν δικαιούται κανένας να παίζει με την υγεία... "

ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Δεν δικαιούται κανένας να παίζει με την υγεία και τη ζωή του λαού μας.
Δεν μπορεί ο εργολάβος να κρατά σε ομηρία το πιο πάνω έργο, σταματόντας τις εργασίες του ( αν και πληρώνεται κανονικά και δεν έχει καμία διαφορά ή εκκρεμότητα για τούτο το έργο της Λκας), διότι έχει οικονομικές διαφορές , βρίσκεται σε δικαστικές διαδικασίες και έχει να παίρνει λεφτά από το Κράτος, για άλλα έργα που κατασκεύασε και κατασκευάζει σε άλλες πόλεις.
Αποτέλεσμα τούτου , το έργο αυτό , όπως μας ανέφερε ο Υπουργός στη συνεδρία της επιτροπής Μεταφορών, θα θέλει τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο για να αποπερατωθεί.
Την ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση γιατί ανέκτηκε και ανέχεται αυτή την κατάσταση.
Κατόπιν τούτου και παρά την τρομακτική πίεση που εξασκήσαμε και στις δύο πλευρές, εν τούτοις δεν γεφυρώθηκαν οι διαφορές τους, ως Πρόεδρος εκ μέρους της Επιτροπής μας, απέστειλα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την άμεση παρέμβαση του , διότι κάποιοι τον εκθέτουν.
Ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στις 3 Μαΐου θα είναι στη Λάρνακα σε συνάντηση "για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης των έργων που είχε εξαγγείλει" και θα είναι το πρώτο θέμα που θα συζητήσουμε.
Φτάνει πια.
Όλος ο κόσμος της Λάρνακας και επαρχίας, ενωμένοι, πρέπει να 
αντιδράσουμε δυναμικά.


Γεώργιος Προκοπίου
Βουλευτής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας (ΔΗΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.