Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Επί τόπου επισκέψεις ΑΚΕΛ Λάρνακας για διερεύνηση προβλημάτων



Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών για μελέτη και προώθηση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη και επαρχία Λάρνακας, αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 18Απριλίου, επισκέψεις στη Βιοτεχνική Περιοχή Λάρνακας και στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου. 

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν, επίσης, η Επαρχιακή Γραμματέας Χρυστάλλα Αντωνίου, ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας Χρίστος Κκονές και Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΑΚΕΛ στους Δήμους Λάρνακας και Αραδίππου.





Έγινε συζήτηση με τους επηρεαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η βιοτεχνική περιοχή Λάρνακας και οι βιομηχανικές περιοχές Λάρνακας και Αραδίππου με κυριότερο αυτό της καθαριότητας, του ελλιπούς φωτισμού, της αναγκαιότητας βελτίωσης των υποδομών.









Η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λάρνακας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση και την προσπάθεια επίλυσής  τους.
Ακολούθως, η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ είχε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στη Λάρνακα. 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το ΑΚΕΛ εξέφρασε την ετοιμότητά του για βελτίωση της συνεργασίας με τους εκπροσώπους του Τύπου και τη βούληση για ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων, για προώθηση σημαντικών έργων στην πόλη και επαρχία Λάρνακα.








Τέλος, η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ είχε ανοικτή συζήτηση με μέλη και φίλους του Κόμματος στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Δρομολαξιάς. Η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στο δρομολογούμενο ξεπούλημα του Συνεργατισμού από την Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.