Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ POWER BEATS GREW ΤΗΣ KATERINAS POUPAZI COSMA DANCE SCHOOL ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!




Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο του, την Ομάδα POWER BEATS GREW, που αποτελείται από 6 κορίτσια της Σχολής Χορού Κατερίνας Πουπάζη Κοσμά.
Η συγκεκριμένη Ομάδα, εκπροσώπησε τη Λάρνακα στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Hip Hop Summit, κερδίζοντας την πρώτη θέση και παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό UDO (United Dance Organization) όπου έγινε στη Γλασκώβη στις 23-27 Αυγούστου 2018 στο SEEC, με συμμετοχές από Κίνα, Ιαπωνία, Ευρώπη και Αμερική. Η Ομάδα, στην πρώτη φάση του Διαγωνισμού κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 25 Ομάδες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό. Στον Μεγάλο Τελικό η Ομάδα κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στις 10 καλύτερες Ομάδες σε όλο τον κόσμο.
Η Ομάδα αποτελείται από τις Αννίτα Παπαδοπούλου, Χρυσία Καϊσερλίδου, Ναταλία Κλεάνθους, Μαρία Μελίνα Ιωάννου, Στέφανη Ομοτόλα, Γεωργία Γεωργίου και τη χορογράφο Shushan Minasian.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού τόνισε τη σημασία της πιο πάνω μεγάλης επιτυχίας, τόσο για τη Σχολή, όσο και για την πόλη της Λάρνακας, συγχάρηκε θερμά τα Μέλη της Ομάδας και τη Χορογράφο κ. Κατερίνα Πουπάζη Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.