Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Για 2η χρονιά στη Λάρνακα μία μοναδική έκθεση αφιερωμένη σε πρωτότυπα και χρήσιμα δώρα!!!




WISEDAY @ Φοινικούδες, Λάρνακα 



Το ηλεκτρονικό κατάστημα WISE ONLINE σε συνεργασία με το Andreas Gerolemou School of Music και το Excellence Institute συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του, σας προσκαλεί στην μονοήμερη έκθεση παρουσίασης των προϊόντων του. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική έκθεση που αφορά ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΩΡΑ και ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ για τους λάτρεις της Μουσικής (μουσικούς, δασκάλους, μαθητές, ωδεία) αλλά και ΕΞΥΠΝΑ, ΧΡΗΣΙΜΑ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ προϊόντα που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει Μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Ωδείο Α. Γερολέμου ενώ το Τμήμα Δημιουργικών Τεχνών του Excellence Institute θα δημιουργεί κατασκευές εμπνευσμένες από έργα αριστερόχειρων καλλιτεχνών. 

WISEDAY @ Φοινικούδες, Λάρνακα
Διαγωνισμοί, δωράκια και ροφήματα με τις αγορές σας. 

(Α) Οικολογία & Σεβασμός στο περιβάλλον με προϊόντα «πράσινου» σχεδιασμού

Όλοι σαν καταναλωτές μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη, εμπιστευόμενοι τα προϊόντα της Koziol που έχουν σχεδιαστεί με την φιλοσοφία του «Πράσινου» Σχεδιασμού. Είναι έξυπνα και πρωτότυπα προϊόντα καθημερινής χρήσης, για εσάς και το σπίτι σας που προσφέρουν χαμόγελα και χαρά! Η Koziol έχει έντονα οικολογικό χαρακτήρα και μία από τις βασικές αρχές της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη. Η παραγωγή γίνεται αυστηρά από την αρχή μέχρι το τέλος με γνώμονα το maximum της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και με υλικά θερμοπλαστικά φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές και 100% ανακυκλώσιμα.

(Β) Μουσική - διδασκαλία - Προϊόντα για μουσικόφιλους. Το ομορφότερο δώρο στη ζωή του ανθρώπου! 

Η Μουσική δεν έπαψε ποτέ να είναι τρόπος ζωής και διασκέδασης. Ο ρόλος της Μουσικής στη ζωή μας ήταν πάντα σημαντικός. Με τη Μουσική ζωγραφίζεις ήχους, πετάς στα αστέρια, γνωρίζεις διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες και το κυριότερο επικοινωνείς. Η Μουσική κινεί τα νήματα της ζωής μας αφού σε πολλές περιπτώσεις αυτή μας επηρεάζει… και υπάρχουν εντυπωσιακά δώρα και γραφική ύλη στο «The Music Room» που μπορεί κάποιος να εκφράσει την αγάπη του για την Μουσική! Δώρα που όλοι οι φίλοι της Μουσικής θα εκτιμήσουν! Απολαύστε μια ευχάριστη μουσική διαδρομή προς τη νέα σεζόν, μέσα από τον μουσικό κόσμο του WISEONLINE.COM.CY.

(Γ) Ο χορός… είναι η ίδια η ζωή! 
Μοναδικά δώρα για μικρές χορεύτριες

Εάν έχετε μικρά παιδιά, ο χορός μπορεί να αυξήσει την ευελιξία τους, το εύρος της κίνησης, τη σωματική τους δύναμη και την αντοχή. Τα μαθήματα χορού μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά να βελτιώσουν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες, να μάθουν να εργάζονται ως μέλη μιας ομάδας, να αναπτύξουν μεγαλύτερη αίσθηση εμπιστοσύνης και συνεργασίας και να κάνουν νέους φίλους. Όπως και στη Μουσική, υπάρχουν μοναδικά δώρα και γραφική ύλη στο «The Ballet Finesse» που μπορεί κάποιος να εκφράσει την αγάπη του για τον χορό. 

(Δ) Αριστερόχειρες: Σε ένα κόσμο που βλέπει… δεξιά! Ποικιλία προϊόντων κατασκευασμένα για το «άλλο» χέρι 

Το «Lefty’s Corner» αγκαλιάζει τους αριστερόχειρες προσφέροντας μερικά από τα πιο χρηστικά προϊόντα, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα για να βολεύουν όσους χρησιμοποιούν το αριστερό χέρι. Ένα στα 10 παιδιά είναι αριστερόχειρας. Ειδικά για αυτά τα παιδιά, υπάρχουν πολύτιμα βοηθήματα που κάνουν πιο ευχάριστη και απλή την γραφή και όλες τις σχολικές τους εργασίες. Όταν οι γονείς διαπιστώσουν ότι τι παιδί τους είναι αριστερόχειρας δεν πρέπει να ανησυχούν και να αγχώνονται διότι τα παιδιά αυτά προσαρμόζονται πολύ εύκολα τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Τόσο οι γονείς όσο και ο δάσκαλος δεν πρέπει να εξασκούν καμιά πίεση στο παιδί γιατί απλούστατα το «καλό» του χέρι είναι το αριστερό. Τα προϊόντα αυτά έρχονται για να διευκολύνουν την καθημερινότητα αυτής της μερίδας των ανθρώπων. Εάν έχετε ένα φίλο αριστερόχειρα, να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσει πολύ ένα δώρο αποκλειστικά για αυτόν!

WISEDAY Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 @ EVENTO CAFE (11:30 – 22:00) 

Η εκδήλωση WISEDAY απευθύνεται στον ευαίσθητο, σύγχρονο και ορθά σκεπτόμενο άνθρωπο που αγαπά τις τέχνες, σέβεται το περιβάλλον, αγαπά τη γυναίκα και χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του κάτι χρήσιμο και ποιοτικό τόσο για τον εαυτό του όσο και τους γύρω του. 

Η ζωή των ανθρώπων μπορεί να γίνει πιο χαρούμενη και πολύχρωμη, πιο λειτουργική και σύγχρονη! Το WISEDAY είναι μια εκδήλωση που χαρακτηρίζεται από πολυμορφία, έχοντας ως κύριους άξονες τη Μουσική, το Χορό, την Διαφορετικότητα και το Περιβάλλον. 

Το κοινό μπορεί να δει και να προμηθευτεί προϊόντα που αφορούν τις τέχνες, λειτουργικά προϊόντα πράσινου σχεδιασμού, εντυπωσιακά δώρα και γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά και πολλά άλλα. Να απολαύσει μουσικές στιγμές αλλά και κατασκευές εμπνευσμένες από έργα αριστερόχειρων καλλιτεχνών.
(Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα)

Το WISEDAY αγκαλιάζει τη σύγχρονη γυναίκα, τις ανάγκες αυτής και των παιδιών της, τον κόσμο της Μουσικής και του Χορού, τον σύγχρονο, σκεπτόμενο και ευαίσθητο άνθρωπο. Για μια καλύτερη και πιο ποιοτική καθημερινότητα! 

Ο άνθρωπος χρειάζεται εκπαίδευση, εξέλιξη, εσωτερικά κίνητρα για να μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωή του. Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους, να αποκτήσουν θετική ενέργεια με καθημερινά και χρήσιμα προϊόντα που προσφέρουν χαμόγελα και χαρά. 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: 
Maria Karamanou Piano & Theory Lessons 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Skala Times www.skalatimes.com Online weekly magazine 


We make your life easier and fun!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.