Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Απορρίπτει τρομοκρατικές ενέργειες όπως η βόμβα με στόχο τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, το ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ.


Αν και ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαφωνούμε σε πολλές από τις ενέργειες του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη, καταδικάζουμε ενέργειες που αγγίζουν τα όρια της τρομοκρατίας, όπως η έκρηξη στο χώρο στάθμευσης του σπιτιού του.
Θυμίζουμε ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών είναι παθόν από τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς δύο φορές το γραφείο του Κινήματος στο Παραλίμνι έγινε στόχος τρομοκρατικών ενεργειών. 

Είναι ευθύνη όλων να ενισχύσουμε το πλαίσιο της νομιμότητας και να μην επιτρέπουμε να νομιμοποιούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να συμπεριφέρεται πάντα στο πλαίσιο του νομού. 

Εκφράζοντας την συμπαράστασή μας προς τον κ. Πυρίλλη, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την εμπέδωση ενός κλίματος πολιτικής αντιπαράθεσης, στο επίκεντρο του οποίου θα βρίσκεται ο διάλογος και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και θα καταδικάζουμε απερίφραστα ενέργειες που προάγουν τον φόβο, τον τρόμο και την φίμωση.

Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.