Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

«Larnaca 2040»: συζητήσεις με πολύ... OXygono!!!

Το Larnaca Café Sientifique και το OXygono διοργανώνουν το δεύτερο μέρος της σειράς εκδηλώσεων-συζητήσεων με τίτλο «Larnaca 2040».

Η εν λόγω σειρά αφορά στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός μακροπρόθεσμου οράματος για την πόλη της Λάρνακας που θα υποστηρίζεται από το σύνολο των πολιτών και θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του OXygono.

Το δεύτερο μέρος της σειράς εκδηλώσεων-συζητήσεων «Larnaca 2040» έχει τίτλο: Larnaca 2040, Volume II: Βιώσιμος αστικός σχεδιασμός.

Σε αυτό το Δεύτερο μέρος της σειράς φιλοξενούμενοι θα είναι η Δρ Λώρα Νικολάου, (Αρχιτέκτονας, Πολεοδόμος, Ακαδημαϊκός), ο Δρ Βύρωνας Ιωάννου, (Ακαδημαϊκός) και ο κ. Παύλος Φιλίππου (Αρχιτέκτονας, πρώην πρόεδρος του Πολεοδομικού Συμβουλίου).  Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Δρ Ιωσήφ Χατζηκυριάκος (Διευθυντής Ιδρύματος Φοίβου Σταυρίδη - Αρχεία Λάρνακας).

Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνουν θέματα που αφορούν το Παραλιακό μέτωπο και το Αστικό κέντρο της Λάρνακας καθώς και την τάση των ψηλών κτηρίων στις πόλεις. Θα συζητηθεί επίσης το θέμα του βιώσιμου αστικού σχεδιασμού, το περιβάλλον και η σχέση της Αλυκής με την Λάρνακα. Τέλος, θα συζητηθεί το θέμα της συμμέτοχης των πολιτών στον αστικό σχεδιασμό και οι προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσει η πόλη της Λάρνακας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο Θέατρο Σκάλα στην Λάρνακα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.