Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Εξαφανίστε τις γριούλες …


Γράφει ο Δημήτριος Γκόγκας/ Ποιητής

Εξαφανίστε τις άκακες γριούλες που κάθονται δίπλα από σκουπιδοτενεκέδες και πουλάνε πολύχρωμα τερλκίκια. Είναι άκρως επικίνδυνες για το εμπόριο των πολυκαταστημάτων, υπονομεύουν το ακμαίο οικονομικό σύστημα, πράττουν, δρουν ενάντια στις επιταγές της πολιτείας και του κράτους, φοροδιαφεύγουν.

Εξαφανίστε τες, γιατί καθίστανται ύποπτες, καθώς στο βάθος των τερλικιών, μπορεί να κρύβουν, ναρκωτικά, πυροκροτητές, βόμβες, μυστικά έγγραφα του κράτους, παράνομα πακέτα τσιγάρων, ποτά και προκηρύξεις εναντίον της κάθε κυβέρνησης.

Εξαφανίστε τες διότι φορούν τσεμπέρια, κασκόλ και κουκούλες, κρύβουν το πρόσωπό τους και δημιουργούν την αίσθηση ότι ανήκουν στην τάξη των κουκουλοφόρων. Φυσικά και δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό σας ότι μπορεί να ντρέπονται που αναγκάζονται  να βρίσκονται σε τούτη την κατάσταση.

Εξαφανίστε τις άκακες γριούλες. Αλυσοδέστε τες, οδηγήστε τες στα διάφορα αστυνομικά τμήματα, στα δημόσια ακροατήρια απονομής δικαιοσύνης, προσβάλετε τες, μειώστε τες, πάρτε δακτυλικά αποτυπώματα, δημιουργείστε φακέλους με τα στενόμυαλα πνεύματά σας και ύστερα διαμοιράστε το υλικό σας στις σελίδες των Κοινωνικών Δικτύων για να λάβετε ως εξουσία όλα τα μπράβο και τα «έτσι πρέπει» που σας αρμόζουν από τους όμοιούς σας.  

Εξαφανίστε τις γριούλες, γιατί μια λιγότερη σύνταξη, ένα επίδομα ή βοήθημα, ή όπως αλλιώς το ονομάζετε το πενιχρό ποσό που δίνετε, θα ενισχύσει την μικρόψυχη πολιτική σας και θα σώσει το απάνθρωπο σύστημά σας. Το σύστημα που δημιουργεί ανθρώπους σκουπίδια και ανθρώπους προσανάμματα. Την προσοχή σας όμως, διότι τα προσανάμματα βοηθούν πολύ την καύση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.