Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Μία μοναδική συναυλία TANGO με το "Tiempos Viejos Quintet" στη Λάρνακα!!!

Σε μια εποχή όπου η έλλειψη επαφής γίνεται όλο και εντονότερο φαινόμενο, το Tango στοχεύει ξεκάθαρα στην απλότητα, στο συναίσθημα και στην ουσιαστική επικοινωνία. Αυτό έχουν σκοπό να κάνουν και οι Tiempos Viejos Quintet, ένα 5μελές συγκρότημα και δυο χορευτές.


Η σκηνή θα μετατραπεί σε dance floor για εντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές και παθιασμένα βήματα με συνοδεία απ’ τις αργεντίνικες μελωδίες που φανερώνουν για άλλη μια φορά πως ο χορός είναι ένας ξεχωριστός τρόπος επικοινωνίας. Ο χαρακτηριστικός δυναμισμός της μουσικής των Tiempos Viejos Quintet και ο σύγχρονος ήχος τους υπόσχονται να απογειώσουν το κοινό χαρίζοντας του μια μοναδική, ξεχωριστή βραδιά.

Χρησιμοποιώντας ως soundtrack τους πιο γνωστούς συνθέτες όπως οι Carlos Gardel, Francisco Canaro, Astor Piazzolla κ.ά. το συγκρότημα καλεί τους λάτρεις της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας και πολιτισμού να χορέψουν το χορό του προδομένου έρωτα και της σαγήνης απ’ την Αργεντινή.



Tiempos Viejos Quintet: Φώτης Μουσουλίδης - Ακορντεόν και ενορχηστρώσεις Νίκος Πίττας - Βιολί Άννα Καλογήρου - Πιάνο Παναγιώτης Λοϊζίδης - Κιθάρα Νίκος Ιωάννου – Κοντραμπάσο

Χορεύουν: Shalom Volchok Γιώτα Μπελεγράτη

Χώρος:
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας
Δημοτικός Κήπος
Εισιτήρια: 12 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.