Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Μια διαδρομή αγάπης η ζωή μας τελικά!!!


Ξεκίνησε χθες 13 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 του μήνα, η 19η Διαδρομή Αγάπης η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις: ένα όνειρο, μια ευχή!!!

Μοτοσικλετιστές καλύπτουν διάφορες περιοχές της Κύπρου, όπου κατά τη διάρκεια της Διαδρομής Αγάπης, μαζί με εθελοντές του «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά προκειμένου εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου να συλλέξουν εισφορές.
Τους συνάντησα σε μια στάση τους για ανάπαυλα στη Λάρνακα, όπου συνομίλησα τους και φωτογραφήθηκα μαζί τους.

Η προσφορά και το έργο των Μοτοσυκλετιστών είναι άξιο συγχαρητηρίων και αποτελεί  παράδειγμα προς μίμηση για την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Τους συναντάμε συχνά σε φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις να δίνουν πάντα βροντερό το παρόν τους και με ένα μήνυμα προς όλους μας: Μια διαδρομή αγάπης η ζωή μας τελικά!!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.