Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!!! ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!


Με τις βαλίτσες του φορτωμένο άρωμα Κύπρου, με μουσικές και στίχους, με μελωδίες και χρώματα του πολιτισμού μας, ξεκινά αύριο το ταξίδι του το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας, προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργανώνεται στη Βέροια στις  31 Μαρτίου, ώρα 19:00, στο Χώρο Τεχνών Βέροιας!!!

Επτά χορωδίες - Φωνητικά Σύνολα σε μία ξεχωριστή βραδιά, όπου θα συντελεστεί ένα ξεχωριστό χορωδιακό- μουσικό ταξίδι, με το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας να ενισχύει για μία ακόμα χρονιά τη χορωδιακή τέχνη.

Υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου του Ανδρέα Γερολέμου με διασκευές τραγουδιών όπως: Τριανταφυλλένη, Ασιερόμπασμαν, Άρνηση, Σίδερο με ατμό  κ.α., θα ερμηνευτούν από τους χορωδούς όπου μέλλετε να αποσπάσουν το δυνατότερο χειροκρότημα του κοινού. 

Οι προετοιμασίες χορωδών και μουσικών, ολοκληρώνονται σήμερα με πυρετώδες ρυθμούς προβών, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αφοσίωσης και συνέπειας με την, πάντα, εθελοντική τους παρουσία και προσφορά εδώ και 30 χρόνια τώρα!!!

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο Διευθυντής των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Φωνητικό Οργανικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ και στηρίζει ο Δήμος Βέροιας, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και η ΚΕΠΑ Δήμου Βεροίας.
Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.