Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δηλώσεις Προέδρου ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζοπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα.



"Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους ψηφοφόρους που στήριξαν με την ψήφο τους την ΕΔΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο αυτούς που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και στήριξαν την προσπάθεια μας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την ψήφο τους θα την τιμήσουμε. Θα την σεβαστούμε. Όπως τονίσαμε και στο προεκλογικό μας μήνυμα:

- Δεν είναι η ώρα να προτάξουμε τα όσα μας χωρίζουν.
-Είναι η ώρα να προβάλουμε τα όσα μας ενώνουν. 
Είναι η ώρα ενωμένοι στη βάση κοινού σχεδιασμού να προασπίσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία στην ΕΕ και να κατοχυρώσουμε τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ειναι η ώρα ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και να διεκδικήσουμε τη λήψη πολιτικών και οικονομικών μέτρων σε βάρος της. 

Η ΕΔΕΚ με τη συμμετοχή της στη σοσιαλιστική ομάδα του ευρωκοινοβουλίου και στο Ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό Κόμμα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια όπως έπραξε και στο παρελθόν για να δυναμώσει τη φωνή της πατρίδας μας. 

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μου για τις αοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν μέσα σε δύσκολες συνθήκες:
-Τα μέλη της ηγεσίας (πρώην και νυν)
-Τα κεντρικά και επαρχιακά στελέχη, το επαγγελματικό προσωπικό 
-Τα στελέχη των μαζικών και φοιτητικών οργανώσεων
- Τους συνεργάτες που συνέβαλαν στο έργο μας,
για να επιτευχθούν οι εκλογικοί στόχοι του κόμματος. 

Όμως, ιδιαίτερες ευχαριστίες και βαθιά εκτίμηση, θέλω να εκφράσω στους υποψήφιους και υποψήφιες που αναλωσαν δυνάμεις , αφιέρωσαν χρόνο και μας έκαναν περήφανους τόσο με το ήθος τους όσο και με τον κοινό άλλα και προσωπικό τους αγώνα. Όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά συνεχίζουμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.