Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

"Αυτόν τον κόσμο τον καλό"... τραγουδά η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας!!!


Σε μια πόλη άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και τον πολιτισμό, η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας, παραμένει μια πηγή μνήμης και δημιουργίας. 
Για χρόνια, συνθέτει, με πίστη στους σκοπούς και τους στόχους της: να προσφέρει στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, ξεπερνώντας ταυτόχρονα τα «μικρά» σύνορά της. 


Υπακούοντας στην κυτταρική μνήμη της προηγούμενης γενιάς των χορωδών που της κληροδότησαν την αγάπη για το τραγούδι, την τέχνη και τον πολιτισμό, ενώνει για μια ακόμη φορά τις φωνές της σε μια συναυλία υπό τον τίτλο "Αυτόν τον κόσμο τον καλό", αφιέρωμα στον μεγάλο έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:APOPSI-LA

(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.