Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Συνάντηση με την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας είχε το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου, στις 5 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του Δήμου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία καθώς και τρόποι συνεργασίας σε καινοτόμες δράσεις και προγράμματα μεταξύ του Δήμου Λάρνακας και του Παρατηρητηρίου Τρίτης Ηλικίας Κύπρου. Συζητήθηκε επίσης εκτενώς το πρόγραμμα του «Κέντρου Μνήμης και Δημιουργικής Έκφρασης» που εφαρμόζεται με επιτυχία στο οίκημα του Παρατηρητηρίου στη Λεμεσό και συμφωνήθηκε όπως μελετηθεί μελλοντική επέκταση του συγκεκριμένου προγράμματος στη Λάρνακα. Τονίσθηκε δε η αναγκαιότητα τέτοιων προγραμμάτων που ενισχύουν την ενεργό και υγιή γήρανση, καθώς και η αναγκαιότητα της αλλαγής της νοοτροπίας και της κουλτούρας της Κυπριακής κοινωνίας όσον αφορά τη γενική αντιμετώπιση των θεμάτων και των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.

Από τον Δήμο Λάρνακας παρόντες στη συνάντηση ήταν η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων κ. Άντρη Ανδρέου και τα Mέλη της Επιτροπής κ. Άλκης Αναστασιάδης και κ. Μόνικα Μελέκκη καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός Δήμου Λάρνακας κ. Μύρια Νεοκλέους.

Το Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας Κύπρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του κ. Δήμος Αντωνίου και ο Γραμματέας κ. Άντρος Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.