Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

3o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου


Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάφου (PIFF) επιστρέφει με υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές για τρίτη χρονιά στις 22 με 24 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών από όλο τον κόσμο. Φέτος στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ταινίες από Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Κροατία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Ιράν, Ηνωμέντα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, κ.α.

Ο στόχος του PIFF είναι να προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για προβολή ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ στην πόλη της Πάφου.
Το PIFF υποστηρίζει την ανάπτυξη της τέχνης του ανεξάρτητου κινηματογράφου, όπως επίσης και τους σκηνοθέτες οι οποίοι εργάζονται με πολύ λίγα αλλά έχουν πολλά να προσφέρουν.
Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ένος πνεύματος φιλίας και συνεργασίας με σκηνοθέτες από Κύπρο και τον υπόλλοιπο κόσμο.
Όλες οι προβολές θα διεξαχθούν στο Πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο.
Είσοδος Ελεύθερη

(κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών)
Οργανωτές: Νικόλας Ιορδάνου και Σύλβια Νικολαϊδου

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.piffcyprus.com
info@piffcyprus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.