Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΝΕΟ... ΧΑΡΙΣΜΑ!!!




Την Τρίτη 5-6-18 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας και υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Κας Κουρσουμπά, πραγματοποιήθηκε  δημοσιογραφική διάσκεψη όπου, παρουσιάστηκε η επίσημη έναρξη λειτουργίας του συνδέσμου ΧΑΡΙΣΜΑ και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά και ενήλικες του Συνδέσμου με ειδικές ανάγκες και χαρίσματα.


















Ο πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου συνθέτης Σταύρος Σιδεράς και τα μέλη του, ανακοίνωσαν τους σκοπούς και τους στόχους του συνδέσμου στους δημοσιογράφους και το κοινό. Η επίτροπος, ο  αντιδήμαρχος της πόλης κος Ιασωνίδης ,οι βουλευτές Λάρνακας κα Δημητρίου και Κα Σάββα χαιρέτησαν την εκδήλωση, φορείς, γνωστοί καλλιτέχνες ,γονείς, παιδιά με ειδικά χαρίσματα και εθελοντές μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και οι παρουσιάσεις του ψηφιακούμουσικού άλμπουμ (CD) της Νεφέλης Αντωνίου ΄΄Μ’ ένα μαγικό ραβδί΄΄ από τον συνθέτη και στιχουργό Σταύρο Σιδερά΄΄ και του βιβλίου ΄΄Ταγκό με το Καρ-κείνο΄΄ της συγγραφέως Μαρίας Νεφέλης Δημητρίου  από τον φιλόλογο Κώστα Κατσώνη.


Ο Σύνδεσμος «Χάρισμα» δημιουργήθηκε να αγκαλιάσει και να εντάξει στη σκέπη του χαρισματικά άτομα με ειδικές ικανότητες, οι ούτως αποκαλούμενοι ‘επίγειοι άγγελοι’.

Είναι ένας φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός Σύνδεσμος ο οποίος ιδρύθηκε το 2016. 


Ο Σύνδεσμος παρέχει υπηρεσίες σε «χαρισματικά άτομα με ειδικές ικανότητες», δίνοντας στα ταλαντούχα αυτά άτομα την δυνατότητα να αναπτύξουν και να προβάλουν το ταλέντο τους, βοηθώντας τα με τον τρόπο αυτό να ξεφύγουν από την κοινωνική αποξένωση.

Ο Σύνδεσμος στηρίζει άτομα με ταλέντο στις τέχνες όπως την μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, τον χορό, την ζωγραφική ενώ μελλοντικά ευελπιστούμε να στηρίξουμε άτομα με κλίση στον αθλητισμό. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ψυχοσωματικής κατάστασης αυτών των ατόμων, δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για να προβάλουν το έργο τους αλλά και για να θυμίσουν σε όλους μας ότι παρόλο τη διαφορετικότητα τους κατέχουν μία σημαντική θέση στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.