Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων


Οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί Κέντρα Εξυπηρέτησης Μεταναστών -  MiHub, CARITASΛάρνακας, OASIS και CyprusRefugeeSolidarity, διοργανώνουν φεστιβάλ για να γιορτάσουν το θάρρος και την ανθεκτικότητα των προσφύγων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων 2018. Το φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας και με την στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR)στην Κύπρο.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να τιμήσει τους ξεχωριστούς πολιτισμούς και τη συμβολή των προσφύγων στην κυπριακή κοινωνία, μέσω παραδοσιακών εδεσμάτων από μέλη των κοινοτήτων των προσφύγων, χειροτεχνίες, περίπτερα ενημέρωσης, δραστηριότητες για τα παιδιά και μπουτίκ ομορφιάς υπό τη συνοδεία παγκόσμιας μουσικής. Με αυτό τον τρόποτο φεστιβάλ στοχεύει στην ευαισθητοποίησητου κοινού στα θέματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και στην ανάπτυξητης αλληλεγγύης μεταξύ της τοπικής κοινότητας και της κοινότητας των προσφύγων στη Λάρνακα.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, μεταξύ 18:00-22:00, στο χώρο της εξέδρας στη Λεωφόρο Αθηνών, στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, με κύριους ομιλητές εκπρόσωπο από το γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας και την κα Αιμιλία Στροβολίδου,εκπρόσωποςτου Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.