Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

«Η Βασίλισσα της ομορφιάς»... στο θέατρο ΣΚΑΛΑ!!!


Ένα απ’ τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας, τη «Βασίλισσα της ομορφιάς», ανεβάζει το θέατρο ΣΚΑΛΑ, σε σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη.
Το έργο «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» του  Μάρτιν Μακντόνα, (ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς και σκηνοθέτες της νεότερης γενιάς) είναι ένα σύγχρονο κλασικό έργο, μια μαύρη κωμωδία, που ακολουθεί τη σπουδαία παράδοση της ιρλανδικής δραματουργίας.


Σημείωμα σκηνοθέτη

Πόσο συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ανθρώπινες και οικογενειακές τραγωδίες που κρύβονται πίσω από κλειστές και «αδιάφορες» πόρτες μικρών και μεγαλύτερων «οικογενειών»; Πόσο συχνά γινόμαστε κοινωνοί της τραγικής διαπίστωσης «δεν φανταζόμασταν τι έκρυβαν μέσα τους αυτοί οι κατά τ’ άλλα «ήσυχοι» γείτονές μας»;    
Ιδού λοιπόν μπροστά μας «το δράμα του νεροχύτη». Ένα ασφυκτικό σπίτι, μια αδιέξοδη χώρα και μια εξαρτημένη κακοποιητική σχέση, μας δίνουν ένα έργο απόλυτα οικουμενικό με δυνατόχιούμορ κι αληθινή ευαισθησία, με έντονη βία και βαθιά μοναξιά, μια μαύρη κωμωδία που εκτρέπεται σε οικογενειακή τραγωδία, ένα ωμό ρεαλιστικό θέατρο με μια ποιητική διάσταση,που αγγίζει και ταρακουνά.  
Ταυτότητα παράστασης:
Σκηνοθεσία: Νίκος Νικολαΐδης
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνικά –Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Νικολαΐδης – Βαλεντίνος Βαλιαντής

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Ιωάννα Σιαφκάλη
Χριστίνα Κωνσταντίνου
Σοφοκλής Κασκαούνιας
Ηλίας Ανδρέου

Πρεμιέρα: Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ώρα 8.30μ.μ.
Τακτικές Παραστάσεις Λάρνακας: κάθε Σάββατο στις 8.30 μ.μ και κάθε Κυριακή στις 6.30 μ.μ, μέχρι 5 Απριλίου 2020, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «ΣΚΑΛΑ».

Στη Λευκωσία: 8 και 9 Απριλίου 2020 ώρα 8.30 μ.μ (Σατιρικό Θέατρο-Πάνω Σκηνή)
Στην Αγία Νάπα: Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ώρα 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας

Πληροφορίες/Κρατήσεις: Τηλ. 24652800/1 – 99490102


Χορηγός επικοινωνίας: apopsi-la


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.