Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Και σε μια νύχτα ανακαλύψαμε πόσοι πολλοί είμαστε και πόσο μόνοι!!!


Γράφει ο Δημήτριος Γκόγκας

Θα προσπεράσω τη σκέψη της παγκόσμιας συνομωσίας, θα σεβαστώ τις προφητείες γερόντων που αγίασαν και θα σταθώ απέναντι σ’ έναν «υιό» που δεν σέβεται τους γονείς του.
Συμπεριφέρεται με αγένεια, κυρίως στους μεγάλους ανθρώπους, ως να τους θεωρεί υπαίτιους για τις μικρές και τις μεγάλες συμφορές αυτού του τόπου, εννοώντας τον πλανήτη.
Είναι σα να περίμενε χρόνια ολόκληρα την κατάλληλη στιγμή της ευδαιμονίας και της έπαρσης, προκειμένου να θωρακιστεί και να ορμήσει λυσσαλέα επάνω στο ανθρώπινο είδος. Να το περιορίσει και να προσπαθήσει να το μειώσει κατά τι. Εδώ τίθεται και ένα μέγα ερωτηματικό. Και αυτή την αγένεια του, την έχει διασπείρει σε όλα τα μήκη της κοινωνίας μας. Έτσι, παρατηρούνται φαινόμενα χυδαίας συμπεριφοράς ανθρώπου προς άνθρωπο, ανθρώπου προς τη φύση, ανθρώπου προς τα ζώα.
Και φτάνουμε στη προχωρημένη υποκριτική κατάσταση ότι καταπολεμούμε αποτελεσματικά όλα τα ψήγματα διχόνοιας που έχει με επιμέλεια ψεκάσει ο υιός. Διότι ουσιαστικά μάς έχει καταστήσει όλους μας ένα αντίγραφό του. Έχουμε γίνει… υιοί του. Χτυπά τον ταμπουρά και εμείς χορεύουμε. Του βάλαμε κορώνα του υιού, τον καταστήσαμε παντοδύναμο και κυρίαρχο των ζωών μας. Απομονώνουμε τους ανθρώπους και του δίνουμε το δικαίωμα να θερίζει εκεί έξω. Να παίρνει ζωές και να μην γνωρίζουμε που πάνε αυτά τα σώματα. Γίνονται χώμα; Γίνονται στάχτη; Τα τρώνε άλλα ζώα;
Και σε μια νύχτα ανακαλύψαμε πόσοι πολλοί είμαστε και πόσο μόνοι!!! Και ξαφνικά μάς λείπει η διασκέδαση και βγαίνουμε στα μπαλκόνια και στις βεράντες με πιάνα και κιθάρες, με μπουζούκια και βιολιά να ξορκίσουμε το κακό που μας βρήκε και να δηλώσουμε σε γείτονες και περαστικούς την παρουσία μας, «ε!!! είμαστε και εμείς εδώ, τώρα σας το δηλώνω, διότι πριν λίγες ημέρες με αγνοούσατε και σας αγνοούσα». Τι ντροπή, τι ανοησία, τι υποκρισία και οϊμέ μια στατική ψευδαίσθηση. Άγριοι καιροί!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.