Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Πρεμιέρα στις 3 Απριλίου για τη διεθνή χορευτική παραγωγή, της Μαρίας Ζαχαρίου-Καραπίττα και της σχολής χορού Mambo:«Emotions in motion».


Αν πρέπει να βάλουμε μια παράσταση στην ατζέντα μας για τον Απρίλιο, αυτή είναι η παραγωγή της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα: "Emotions in Motion"-"συναισθήματα" εν κινήσει".

Πρόκειται για μια χορευτική παραγωγή η οποία πραγματεύεται τα αισθήματα εν κινήσει!!! Η ψυχή και το σώμα ως εφαλτήριο αυτογνωσίας!!! Μια παραγωγή όπου θέτει ψηλά τον πήχη και ευελπιστεί να μεταφέρει στο κοινό πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης. Να το εκπαιδεύσει μέσα από μια άλλη πρόταση της χορευτική τέχνης. Με ένα διεθνές ρεπερτόριο, με εκατοντάδες χορευτές και δέκα επαγγελματίες δασκάλους-χορογράφους χορευτές, ευελπιστεί να δώσει στο κοινό της Κύπρου μια παράσταση αξιώσεων.

Με ενότητες όπως η προσφυγιά, η απώλεια, με έμμεσο αφιέρωμα στους μεγάλους συνθέτες Γιάννη Σπανό και Θάνο Μικρούτσικο, η αγάπη, η χαρά, η ευτυχία, η αμφιθυμία, η χαρμολύπη κ.α., χορευτές από τριών ετών, μαθητές της Σχολής, θα ανέβουν στη σκηνή «παραδίδοντας» τα συναισθήματά τους… εν κινήσει!!!

Συμμετέχουν οι: Η Sadie Flower, χορογράφος και χορεύτρια των ZAC EFRONPINKKATY PERRY! Νικήτρια του αγγλικού τηλεοπτικού διαγωνισμού «Strictly dance fever», (παραγωγή του BBC) χορογράφος Αμερικάνικων ταινιών, χορογράφος στο West End του Λονδίνου και ο Darrien Wright, διακεκριμένος χορευτής και χορογράφος από την Αγγλία με σπουδαίες συνεργασίες!

Η χορογράφος  Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, όπου το κυπριακό κοινό γνωρίζει μέσα από τις επιτυχημένες της συνεργασίες, εγγυάται τη δημιουργία μια μοναδικής παράστασης όπου οι φίλοι του χορού και όχι μόνο, δεν πρέπει να χάσουν!!!

«Emotions in motion»Ένα συναρπαστικό θέαμα που θα αγγίξει τις αισθήσεις σας και τις… συναισθήσεις σας!!!

3 Απριλίου, πρεμιέρα στις 20:30

4 Απριλίουμία απογευματινή στις 17:30 και μία βραδινή στις 20:30

Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Γενική είσοδος 12 ευρώ


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ www.tickethour.com.cy 

ACS COURIER, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.