Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ!!! ΕΝΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΧΑΛΛΑ!!!


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας διοργάνωσε ένα ταξίδι για δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης, ένα ταξίδι στα χωριά του ορεινού όγκου όπου παράγεται σε αφθονία το ευγενές προϊόν του μελιού!!!

Η Λάγεια, η Μελίνι, η Οδού, ο Κάτω Δρυς, μας υποδέχτηκαν και μας ενημέρωσαν για τις προοπτικές και την ανάπτυξη που μπορεί να επέλθει μέσα από την προβολή των μελισοχωρίων και των εξαιρετικών παραγώγων του μελιού!!!

Γευτήκαμε παλουζέ, κερήθρα, παστέλι με μέλι, πίτες. Δοκιμάσαμε τις υπέροχες κηραλοιφές. Εκπαιδευτήκαμε και εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας για την επικονίαση και γνωρίσαμε ανθρώπους, ντόπιους και ξένους που επενδύσανε στη μελισσοκομία και στα χωριά μας και γίνανε πλέον μόνιμοι κάτοικοι με αγάπη, σεβασμό και αγάπη!!!

Δεν θα αναφέρουμε ονόματα και επιχειρήσεις, δεν θα μιλήσουμε για προβολή!!! Οι φωτογραφίες δίνουν ακριβώς το νόημα και την ευθύνη που έχουμε, πολίτες και κράτος, απέναντι σε ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος μας προσφέρει!!!

Ευχαριστούμε την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, τους φορείς, τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την υποδοχή, τους παραγωγούς και τους κατοίκους των χωριών για τα δώρα και την υπέροχη… μελένια φιλοξενία!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.