Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΡΛΑΝΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ.



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, επίσκεψη του Προέδρου της Ιρλανδίας κ. Michael DHiggins στη Λάρνακα. Η επίσκεψη αυτή εντασσόταν στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, κατά την οποία είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και άλλους.
Η υποδοχή του Προέδρου της Ιρλανδίας έγινε από τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας όπου και έτυχε ξενάγησης.
Η επίσκεψη αυτή, στη Λάρνακα, ήταν μέρος του επίσημου προγράμματος που ετοίμασε η Ιρλανδική Πρεσβεία και αποτέλεσε ιδιαίτερο σταθμό για τον Πρόεδρο κ. Higgins αφού ο ίδιος, ο Πρόεδρος, εξέφρασε κατ’ ιδίαν το ενδιαφέρον του για συνεργασία και συμμετοχή της χώρας του στο CMMI. Καθότι ενήμερος από την Πρεσβεία αλλά και από τους δυο Ιρλανδούς Εταίρους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα αυτό, σημείωσε την σημαντικότητα αυτού του Κέντρου. Αυτό επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την σημασία που έχει η δημιουργία του Κέντρου αυτού στη Λάρνακα τόσο για την Κύπρο όσο και για την ευρύτερη περιοχή.
Ο Πρόεδρος έτυχε ενημέρωσης από το Δήμαρχο Λάρνακας για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το CMMI.
Το CMMI θα αποτελέσει ένα περιφερειακό, θεσμικό, επιστημονικό πυρήνα και θα προωθήσει την επιστημονική και επιχειρηματική αριστεία στους τομείς της μπλε οικονομίας. Το Κέντρο θα χρησιμεύσει ως μέσο για την ενεργοποίηση των υφιστάμενων και νέων δυνατοτήτων για την ανάπτυξη ανθρώπινων και υλικών πόρων στον θαλάσσιο τομέα της Κύπρου και θα αποτελέσει μέρος της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.