Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα Ενεργειακά δεδομένα και την τουρκική επεκτατική πολιτική.





Μετά από πρόσκληση του δικτύου «Σύγχρονοι Δημοκράτες» ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μεταβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Ν.Α. Μεσόγειος: Οι εύκολες στρατηγικές, εύκολα καίγονται – Συρία, Κύπρος, Αιγαίου».

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) και ο τίτλος της ομιλίας του κ. Σιζόπουλου είναι: "Ενεργειακά δεδομένα και τρόποι αντιμετώπισης της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.