Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Περιοδεία Οικολόγων στην επαρχία Λάρνακας - Επίσκεψη στους Δήμους Λειβαδιών και Αθηένου με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου.



Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργο Στυλιανίδη, τον Επαρχιακό Γραμματέα του Κινήματος στη Λάρνακα κ. Γιώργο Χαραλάμπους και τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου – ΟΠΑΚ κ. Δημήτρη Λαμπριανίδη, συναντήθηκαν σήμερα στις 9:30 π.μ. με τον δήμαρχο Λειβαδιών κ. Μάριο Αρμένη και στις 11:30 με τον δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Στα πλαίσια των συναντήσεων ο κ. Γιώργος Περδίκης, η αντιπροσωπία των Οικολόγων και ο Πρόεδρος της  Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου συζήτησαν με τις τοπικές αρχές της επαρχίας Λάρνακας την εφαρμογή του κώδικα που συμφωνήθηκε μεταξύ του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου για «πράσινα και ελεύθερα πεζοδρόμια», τους κανόνες δηλαδή που θα διέπουν την δεντροφύτευση σε πεζοδρόμια ώστε από τη μια να υπάρχει χώρος για πεζούς, ανάπηρους και εμποδιζόμενα άτομα, αλλά ταυτόχρονα να αναπτύσσεται το αστικό πράσινο προσφέροντας ένα φιλικό προς τον άνθρωπο και τη φύση περιβάλλον.

Στις δύο συναντήσεις συζητήθηκαν και διάφορα άλλα τοπικά θέματα. Στα πλαίσια της περιοδείας ο κ. Γιώργος Περδίκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει προβλήματα κατοίκων του Δήμου Αθηένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.