Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

O «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εντμόν Ροστάν στη Λάρνακα!!!


Πρόκειται για μια ρομαντική, ηρωϊκή «κωμωδία», που εστιάζει στα μεγάλα και ωραία της ζωής, υμνώντας τον έρωτα, τη μεγαλοψυχία, την αξιοπρέπεια, τη γενναιότητα, την αυταπάρνηση, το πνεύμα, και, πάνω από όλα, την απόλυτη αγάπη.

Ο Συρανό, δεινός ξιφομάχος και δεξιοτέχνης ποιητής, είναι ερωτευμένος κρυφά με την εξαδέλφη του Ρωξάνη. Όμως, η μεγάλη δύσμορφή μύτη του αποτελεί εμπόδιο για να της εξομολογηθεί τον έρωτα του. Για την ευτυχία της και μόνο θα επιλέξει να στηρίξει τον αντίζηλο του, τον νεαρό Κριστιάν. Με την ευγλωττία που διαθέτει, εφοδιάζει τον Κριστιάν με στιχάκια και ερωτικά ποιήματα, προκειμένου να την κερδίσει.

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λάρνακα 6 Φεβρουαρίου, στις 20:30

Μετάφραση: Λουίζα Μητσάκου

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος

Μουσική: Γιώργος Ανδρέου, Σκηνικά-Κοστούμια: Έλενα Κατσούρη
Χορογραφία-Κίνηση:  Χλόη Μελίδου, Μουσική διδασκαλία: Μαρία Θεοδότου
Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς, Βοηθός Σκηνοθέτις: Μαρίνα Βρόντη
Βοηθός Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος: Θέλμα Κασουλίδου
           
Παίζουν: Χάρης Αριστείδου, Αλέξανδρος Αχτάρ, Γρηγόρης Γεωργίου, Σαββίνα Γεωργίου, Πέτρος Γιωρκάτζης, Γιώργος Ευαγόρου, Νεκτάριος Θεοδώρου, Κώστας Καζάκας, Στέλιος Καλλιστράτης, Αντώνης Καλογήρου, Χάρης Κκολός, Βαλεντίνος Κόκκινος, Λώρης Λοϊζίδης, Παντελίτσα Λοΐζου, Αντρέας Μακρής, Παναγιώτης Μπρατάκος, Ήβη Νικολαΐδου, Αντρέας Φυλακτού, Αντωνία Χαραλάμπους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.