Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Σε μια… μεγάλη επένδυση, προχώρησε για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗΣ!


Μια υπέρτατη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη, μια μεγάλη επένδυση, αποτέλεσε η εθελοντική αιμοδοσία, που οργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗΣ.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην περιοχή Άγιος Συλάς, στη Λεμεσό, εις μνήμη του Κυριάκου Παραδεισιώτη. Οι αιμοδότες παρέδωσαν μαθήματα αλτρουισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς. 


Ένα μπουκάλι αίμα μου έσωσε τη ζωή, ήταν το δικό σου;

Το αίμα, για κάποιους από εμάς, είναι το φάρμακο που μας κρατά στη ζωή! Άπειρες οι ιστορίες συνανθρώπων μας που έχουν σωθεί από τη γενναιόδωρη προσφορά αίματος άλλων συνανθρώπων μας. Συνάνθρωποι μας στα χειρουργικά τραπέζια, ασθενείς με ογκολογικά, αιματολογικά και παθολογικά προβλήματα, θαλασσαιμικοί, τραυματίες από αυτοκινητιστικά και εργατικά ατυχήματα, παιδιά του παιδογκολογικού θαλάμου, περιμένουν καθημερινά το πολυτιμότερο δώρο. Ένα μικρό κόκκινο δέμα, χωρίς κορδέλες και φανταχτερά περιτυλίγματα, ένα δώρο που έχει τη δυνατότητα να σώζει ζωές και που μπορούν να προσφέρουν, με τη μεγαλύτερη ευκολία, οι υγιείς άνθρωποι.

Η αιμοδοσία στο χώρο της εργασίας είναι μια αρκετά δημοφιλής δράση των εταιριών για την ενίσχυση των δράσεων κοινωνικής ευθύνης. Ωστόσο μια δράση θεωρείτε επιτυχημένη όταν καταφέρνει να παρακινήσει τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε αυτήν, κάτι το οποίο κατάφερε η εταιρεία ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗΣ. Μακάρι και άλλες επιχειρήσεις να μιμηθούν το παράδειγμα της παραπάνω εταιρείας καθώς επίσης και άλλοι εργαζόμενοι το παράδειγμα των εργαζομένων της.








Το apopsi-la
συγχαίρει την εταιρεία ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗΣ, τα στελέχη και τους εργαζόμενους της. 
Αιωνία η μνήμη του Κυριάκου Παραδεισιώτη που έγινε αφορμή για… την ελπίδα!

Στρατούλα Τραμουντάνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.