Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Πάμε θέατρο ΣΚΑΛΑ;


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Συνεχίζουμε να γελάμε για θέματα που θα έπρεπε να κλαίμε.. και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αφορά στη Λάρνακα μας και έχει να κάνει με την τέχνη και τον πολιτισμό!

Ας αφήσουμε για λίγο τα κινητά μας ,τους υπολογιστές μας, ας βγούμε λίγο από το σπίτι και ας πάμε αυτό το σαββατοκύριακο να απολαύσουμε μια όμορφη παράσταση!

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης του θεάτρου ΣΚΑΛΑ «Από πού ήρθα μαμά;» του Σεμπαστιάν Τιερί, σε μετάφραση  και διασκευή της Χρυστάλλας Καϊάφα, σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη, είμαστε έτοιμοι για… νέες περιπέτειες.

Στη σκηνή η Ιωάννα Σιαφκάλη, ο Χρήστος Γρηγοριάδης, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας,  ο Ανδρέας Μελέκης και η Μόνικα Μελέκη.

Η υπόλοιπη ομάδα της παράστασης: Σκηνικά  και κοστούμια Λάκης Γενεθλής, μουσική επιμέλεια Βαλεντίνος Βαλιαντή, μακιγιάζ Λίτσα Ιωαννίδου, φωτισμός MiroslavZdravkov.

Με κείμενα ολόφρεσκα, τίτλο σίγουρα βγαλμένο από τη ζωή, με βασικό συστατικό το χιούμορ, οι παραστάσεις συνεχίζονται στο θέατρο ΣΚΑΛΑ, κάθε Σάββατο, 20:30 και κάθε Κυριακή 18:30, μέχρι 6 Νοεμβρίου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 στο Θέατρο «ΔΕΝΤΡΟ»

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24652800 και 99490102

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy /ACSCourier και στο ταμείο του Θεάτρου τις μέρες των παραστάσεων.

 Χορηγός επικοινωνίας: apopsi-la

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.