Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κωμωδία ή δράμα; Για την Βαλεντίνα, είναι το ίδιο. Και στα δύο οφείλεις να είσαι στρατιώτης!!!


Γράφει η Στρατούλα Τραμουντάνη

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία κι έχει αγαπηθεί πολύ από την τηλεόραση μιας κι έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σειρές.

Είναι μια ηθοποιός η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί με αφοσίωση, με το ταλέντο της και σκληρή δουλειά να σταθεί επάξια σε όποιον ρόλο κι αν υποδυθεί.

Κωμωδία ή δράμα; Για την Βαλεντίνα, είναι το ίδιο. Και στα δύο οφείλεις να είσαι στρατιώτης!!!
Από την  ΕΒΡΑΙΑ  Ιουδίθ Κέιθ και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η παράσταση σε όλη την Κύπρο, στην κωμική σειρά «Άλλα Λόγια Θκειε Παπά» ως Αούστα.
Ένα χωριό χωρίς νερό, με έρωτες, κόντρες και ευτράπελα.

Η νέα κωμική σειρά «Άλλα λόγια θκειέ παπά» ήρθε στο Sigma TV κι έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές των τηλεθεατών!!! Και η Βαλεντίνα για μία ακόμη φορά… το ίδιο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.