Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη δημιουργία Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα.


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018, συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Κωνσταντίνο Χριστοφίδη στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο κ. Ζαχαρίας Σιόκουρος του Ινστιτούτου Θαλασσίων Υποθέσεων Ανατολικής Μεσογείου και η κ. Νεοφυτούλα Αγγελίδου, Πολεοδόμος Δήμου Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία του Πανεπιστημίου Κύπρου με το υπό δημιουργία Cyprus Marine and Maritime Institute (CMMI), το οποίο προωθείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020 καθώς και τα επόμενα βήματα και διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την δημιουργία της «Σχολής Επιστημών και Τεχνολογιών της Θάλασσας» που θα γίνει στη Λάρνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.