Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

"Μουσικό Σουβενίρ" από το Flautissimo!!!

Μια υπέροχη συναυλία με τίτλο "Μουσικό Σουβενίρ", από τη Χορωδία Φλάουτων Λεμεσού Flautissimo με τους σολίστες Θεόδωρο Κρασίδη στο φλάουτο και την άρπα, Γιώργο Κρασίδη στο Κλαρίνο και Σαξόφωνο, Μάριο Ανδρέου Δραματικός Τενόρος και Νικόλα Λαμπριανίδη στο φλάουτο.
"Μουσικό Σουβενίρ". Μια συναυλία που προσφέρει ένα μωσαϊκό στυλ μουσικής μέσα στο χρόνο και τις περιοχές, από την κλασσική εποχή μέχρι τον 20ό αιώνα και από το Νέο Κόσμο και την Κελτική γη που βρέχεται από τον Ατλαντικό στην ηλιόλουστη μεσογειακή μας πατρίδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διάσημα κλασικά κομμάτια όπως το Αλληλούϊα του Μότσαρτ, εξαιρετικά οπερατικά κομμάτια όπως το O Mio Babbino Caro, γνωστές κελτικές παραδοσιακές μελωδίες, κομμάτια από μιούσικαλ όπως ο Η Μελωδία της Ευτυχίας, μουσική ραγκ και τζαζ όπως το ρομαντικό Blue Moon, φημισμένα κυπριακά και ελληνικά τραγούδια όπως το Τανγκό της Νεφέλης, διασκευασμένα για αυτά τα μουσικά όργανα.

Ο συνδυασμός των ήχων του φλάουτου, της άρπας, του κλαρίνου, του σαξοφώνου και της φωνής, σε συνδυασμό με την όμορφη ατμόσφαιρα της εκκλησίας, συνθέτουν ένα μαγευτικό πρόγραμμα, με τη ξεχωριστή υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή Θεόδωρου Κρασίδη, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και ικανοποιήσει όλα τα ακροατήρια!

Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της κυρίας Δημάρχου κα. Έλενας Νικολαϊδου. Τα έσοδα θα δοθούν στη ΜΚΟ "Πρόσβαση", μια οργάνωση αφιερωμένη στη στήριξη συνανθρώπων μας που είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, μειονότητες και άλλα μειονεκτούντα άτομα.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ και 10 ευρώ για παιδιά. Εισιτήρια διαθέσιμα στην είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.