Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΣΙΑΗΛΗ!!!

Το Α' Βραβείο, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της UNESCO, με θέμα:  "Επιστροφή Των Γλυπτών Του Παρθενώνα", έλαβε ο κύπριος ποιητής και συγγραφέας Χρίστος Τσιαήλης. 

έρα από την τόσο μεγάλη τιμητική διάκριση, ως Κύπριος νιώθω ιδιαίτερα περήφανος, λόγω της τεράστιας σημασίας αυτού του μεγάλου κεφαλαίου του Ελληνισμού, που αφορά και καθορίζει την ιστορία όλων μας. Το βραβείο το μοιράζομαι με άλλους τέσσερις ποιητές, κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, σκεφτόμενος τα αετώματα του Παρθενώνα και την πολυμορφία τους. Κάθε σημειολογία έχει -πάντα- τη σημασία της", δήλωσε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Αισθάνομαστε την ηθική υποχρέωση να τον συγχαρούμε μέσα από το apopsi-la, να εκφράσουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια γι' αυτή τη διάκριση η οποία καθιστά, για τον πνευματικό χώρο και όχι μόνο της χώρας μας, τιμή και παγκόσμια αναγνώριση.

Είμαστε περήφανοι για τον  Χρίστο και για ότι έχει καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά.  Τις καλύτερες ευχές μας για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.

Στρατούλα Τραμουντάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.