Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ο Ψηφιακός Πρωταθλητής της Κύπρου ενισχύει το καινοτόμο πρόγραμμα Youth Makerspace με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο Ψηφιακός Πρωταθλητής της Κύπρου, με στόχο την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων, θα προσφέρει στον Οργανισμό Νεολαίας τεχνολογικό εξοπλισμό για ενίσχυση του προγράμματος Youth Makerspace.  Η παράδοση του εξοπλισμού θα γίνει από τον Ψηφιακό Πρωταθλητή της Κύπρου και Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού,  κ. Στέλιο Χειμώνα, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου, 2018 στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Youth Makerspace, επί της Λεωφ. Γρίβα Διγενή 1 στη Λάρνακα. 

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός που θα προσφερθεί ως χορηγία στον Οργανισμό Νεολαίας και θα προστεθεί στον πλούσιο εξοπλισμό του YouthMakerspace, περιλαμβάνει αριθμό φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Ψηφιακός Πρωταθλητής της Κύπρου στο πλαίσιο προώθησης του Σχεδίου Δράσης Ψηφιακών Θέσεων Εργασίας αλλά και της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο, στηρίζει και ενισχύει το καινοτόμο πρόγραμμα Youth Makerspace του Οργανισμού Νεολαίας, το οποίο αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο βάσει των προτύπων αντίστοιχων χώρων στο εξωτερικό. Ο χώρος του Makerspace παρέχει πρόσβαση στους νέους σε υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ανάπτυξη πρωτοτύπων και υλοποίηση των επιχειρηματικών τους ιδεών.

Παρών κατά την τελετή παράδοσης του εξοπλισμού θα είναι ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ.  Ανδρέας Βύρας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας, κ Μενέλαος Μενελάου, καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών Microsoft και Oracle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.