Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Κύριε Δήμαρχε Λάρνακας, απομάκρυνση των ακίδων τώρα!!!


Απαράδεκτη η εικόνα που αντίκρισα, σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο Δημαρχείο Λάρνακας. Όλο το κτήριο- φρούριο- περιτριγυρισμένο από απωθητικό πουλιών με ακίδες!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Αντί ο Δήμος να δίνει το καλό παράδειγμα προς τους δημότες και χιλιάδες τουριστών, χρησιμοποιεί τέτοιου είδους τεχνάσματα, για ποιο λόγο; Για να μην κουτσουλούν τα πουλιά; Ποιο είναι το πρόβλημα; Έχει έλλειψη προσωπικού καθαριότητας;

Αδειάσαμε τις Φοινικούδες από τις πικροδάφνες, γεμίσαμε φοινικόδεντρα και τώρα… δίνουμε τη χαριστική βολή προς τα πουλιά τα οποία, είναι πουλιά και πετούν και κουτσουλούν και κάνουν τέλος πάντων ότι η φύση προστάζει!!!Εμείς; Τι κάνουμε εμείς; Γεμίσαμε παγίδες και κάτι ιπτάμενα μορφώματα σε σχήμα αετών να αιωρούνται πάνω από την πόλη!!!

Πουλιά είναι που ψάχνουν να κουρνιάσουν για να ξεκουραστούν σε κάποιο μπαλκόνι. Ταξιδεύουν μέρες, εβδομάδες ολόκληρες και έχουν να διανύσουν δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και ξεκουράζονται τη νύχτα, ενώ άλλα πετούν ασταμάτητα μέρα και νύχτα, οπότε τρώνε και κοιμούνται στον αέρα.

Και διερωτώμαι: Επιτρέπετε η χρήση τους από τη νομοθεσία; Τι κάνουν τα αρμόδια υπουργεία; Γίνονται έλεγχοι και πότε; Που είναι η οικολογικές και άλλες οργανώσεις;

Κύριε Δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής Αρχής, αξιώνω ως πολίτης την άμεση απομάκρυνση των ακίδων από το Δημοτικό Κατάστημα. Πόσο κοστίζει να τα φιλοξενήσετε για λίγο στο μπαλκόνι σας;

Είναι ντροπή σε μια πόλη όπου ο Θεός, η φύση την προίκισε απλόχερα με πλούσια πανίδα και χλωρίδα, εμείς να κάνουμε το παν για την καταστροφή τους!!!

Χτες μάζεψα ένα νεκρό περιστέρι από τη γειτονιά μου όπου έπεσε πληγωμένο από παρόμοια σύρματα… κι αυτό με ντροπιάζει ως άνθρωπο.


Ντροπιάζει τον πολιτισμό μου και τις αξίες μου. Ωφείλω να κάνω κάτι γι' αυτό!!!

Κύριε Ελέησον δηλαδή!!!

Στρατούλα Τραμουντάνη- Γκόγκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.