Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Δοκιμίου για τις Ρευματοπάθειες, ΒΡΑΒΕΙΟ EDGAR STENE 2019.



Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Ενάντια στις Ρευματοπάθειες (Eular), σε συνεργασία με τους Εθνικούς Συνδέσμους μέλη της  στις χώρες της Ευρώπης διοργανώνει διαγωνισμό δοκιμίου εις μνήμη του Edgar Stene με θέμα:

«Ο ιδανικός για μένα εργοδότης. Εργασία χωρίς εμπόδια για άτομα με Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις».

Καλούμε τα άτομα με Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις (ΡΜΠ), να γράψουν κάτι σχετικά με τις προσωπικές τους εμπειρίες. Όλοι θέλουμε να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο και ανεξάρτητα γι ’αυτό λοιπόν, η εργασία είναι ένα σημαντικό μέρος στη ζωή μας. Eίτε πρόκειται για αμειβόμενη εργασία, εθελοντική εργασία, ή φροντίζοντας την οικογένεια και το νοικοκυριό, αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση, για τα άτομα με ΡΜΠ. Ποια μέτρα, διευκολύνσεις, στάσεις από τους εργοδότες – αυτό μπορεί να είναι η οικογένεια, η κοινωνία, ή ο οργανισμός ή το ίδρυμα το οποίο θα θέλατε να προσφέρετε εθελοντικά – μπορεί να υποστηρίξει τα άτομα με ΡΜΠ έτσι ώστε να μπορούν να εργαστούν στην δουλειά των ονείρων τους, να φροντίσουν την οικογένεια τους; – θέλουμε φέτος να ακούσουμε από σένα, τι θα πρέπει να προσφέρει ιδανικά ο εργοδότης σας, για να καταστήσετε την εργασία σας πιο προσιτή και διαχειρίσιμη – ή αν υπάρχει ήδη κάτι το οποίο είναι η πραγματικότητα, τότε θα θέλαμε να ακούσουμε παραδείγματα καλύτερων πρακτικών!


Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:

1)          Στην Κύπρο ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου
2)          Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι Κύπριοι Ρευματοπαθείς ηλικίας 18 χρονών και άνω.
3)          Το δοκίμιο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο δακτυλογραφημένες σελίδες, σε μορφή word και μέγεθος γραμματοσειράς Arial 12, με διάστιχο με διάστημα 1.   
4)          Το δοκίμιο θα πρέπει να είναι γραμμένο στα Ελληνικά και σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα.
5)          Τα δοκίμια θα πρέπει να υποβληθούν προς τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους εξής τρόπους: α) στην ταχυδρομική διεύθυνση, Τ. Θ. 24966, 1306 Λευκωσία, β) στο φαξ 22428288 γ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση cyplar@cytanet.com.cy μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Ο νικητής του Δοκιμίου Stene Prize , θα προσκληθεί στην  Εναρκτήρια Ολομέλεια του Ετήσιου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ρευματολογίας της EULAR, που θα γίνει στην Μαδρίτη και θα του απονεμηθεί το ποσό των €1000. Η EULAR θα καλύψει τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής του νικητή για μέχρι και 4 βράδια ενώ θα παρέχει επίσης και μια πρόσκληση στο επίσημο δείπνο που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Συνεδρίου. Επιπρόσθετα η Eular θα βραβεύσει το δεύτερο καλύτερο δοκίμιο με το ποσό των €700 και το δοκίμιο που θα λάβει την τρίτη θέση με το ποσό των €300. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο στο 22428285, 24361085 και 25344432.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.