Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!


Το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, από τις 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία. 

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Μήνα Διαφορετικότητας, η Χάρτα Διαφορετικότητας Κύπρου ενώνει τις δυνάμεις της με τρέχουσες πρωτοβουλίες και Ευρωπαϊκά έργα του Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI) και μας προσκαλεί σε μία ημέρα γεμάτη χρώματα, που γιορτάζει και προωθεί τη διαφορετικότητα σε όλες τις πτυχές της! 

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει μία σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα, διαδραστικά εργαστήρια, καθώς και συζητήσεις με ειδήμονες στον τομέα της Επιχειρηματικότητας, της Διαφορετικότητας και της Ένταξης. Θα περιλαμβάνει, επίσης, παράλληλες συζητήσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) στην Κύπρο. 

Από το φεστιβάλ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν μία ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά με παραμύθια και δραστηριότητες, επίδειξη παραδοσιακών χορών, ζωντανή μουσική και κουζίνες του κόσμου. 

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, υποβάθρου, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας, επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού, εργοδότες με μικρή ή μεγάλη εμπειρία, διευθυντικά στελέχη τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, άτομα νέα στο χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου!

Ορόσημο της ημέρας, η Παράσταση Τσίρκου «Ο Μαγικός Κύκλος» από την ομάδα Γιασεμίν. Ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, ζογκλέρ, ακροβάτες και κλόουν θα δώσουν χώρο στην καλλιτεχνική δημιουργία, την έκφραση, την ψυχαγωγία, αλλά και τη σκέψη για το κοινωνικό σύνολο. Μέσα από την παράσταση, θα δούμε πώς εξελίσσεται ο κύκλος της ζωής μας, με όλη του την μαγεία και τα σκαμπανεβάσματα, θα αφεθούμε στη μαγεία του τσίρκου και θα εξερευνήσουμε άγνωστους κόσμους. 



Το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας 2023 είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία ανοιχτή στο κοινό και διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας - τον επίσημο εκπρόσωπο της Χάρτας Διαφορετικότητας Κύπρου – με την υποστήριξη των έργων Inclusive Business Launchpad, DIVERSEurope, Pinolo και i-VET. 

Η πλατεία Ελευθερίας είναι προσβάσιμη προς όλους, και το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας θα σας καλωσορίσει όλους! 

Ελεύθερη είσοδος

 Πληροφορίες: 22610711, maria.evgeniou@csicy.com , eleni.ploutarchou@csicy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017 @ Stratoula Tramountani- Gkogka
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Με τον ισχύοντα νόμο 4210/2013 (ΦΕΚ Α 257/3.12.2013), με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία η οδηγία 2011/77/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2011 και η οδηγία 2012/28/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2013 στο ελληνικό δίκαιο: Απαγορεύεται δίχως άδειά της δημιουργού και κατόχου αυτού του ιστότοπου η όποιαδήποτε χρήση υλικού ολοκλήρου ή μέρος γραπτού λόγου ή εικόνας, δίχως γραπτή άδεια της δημιουργού αυτού του ιστότοπου.